Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό. Εκτός από τον Σίντνεϊ Γκοβού οι πράσινοι ενδιαφέρονται και για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.
Χθες οι γαλλικές εφημερίδες θεωρούσαν δεδομένη την μεταγραφή του Γάλλου άσου στο τριφύλλι κάτι το οποίο διέψευσε η ΠΑΕ. Ωστόσο οι πράσινοι έχουν κάνει πρόταση στο Γκοβού με το θέμα προς το παρόν να κολλάει στις οικονομικές απαιτήσεις του καθώς ζητάει συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Προς το παρόν το θέμα έχει μείνει στάσιμο και το «ψηστήρι» το έχει αναλάβει ο Σισσέ καθώς οι δύο παίχτες βρίσκονται στην αποστολή της Γαλλίας στη Νότιο Αφρική.
Όσον αφορά τον Μπουμσόνγκ, όσο περνούν οι μέρες η περίπτωσή του ανεβαίνει στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού. Ο 31 ετών στόπερ δεν υπολογίζεται από τη Λιόν και οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν διερευνητικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του. Η υπόθεση του υψηλόσωμου αμυντικού δεν μοιάζει δύσκολη, αφού ενδέχεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στο 1,5 εκατ. ευρώ.