Ως μία μεγάλη πρόκληση, η οποία μπορεί να τον ξαναφέρει στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μόρας την μεταγραφή του στην Σουόνσι, σε Μέσα ενημέρωσης της Ουαλίας.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος δεν είχε κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στους τελευταίους αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2012, θεωρεί ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα του κόσμου, γεγονός που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει το παιχνίδι του.

«Ελπίζω να ξαναγίνω μέλος της Εθνικής ομάδας το μέλλον και είναι ευκολότερο τώρα που βρήκα ομάδα. Έχασα τους τελευταίους αγώνες των προκριματικών γιατί ήταν πολύ δύσκολο να με καλέσει ο προπονητής μου χωρίς να έχω ομάδα. Η μεταγραφή μου στη Σουόνσι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στον κόσμο, κάτι που θα με βοηθήσει να βελτιωθώ», δήλωσε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Μόρας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Walesonline» είναι πολύ πιθανόν να αγωνιστεί στον σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο της Νόριτς.

Πηγή: sport-fm.gr