Στο παγωμένο Καζάν βρίσκεται από χθες η αποστολή του ΠΑΟΚ, δύο ημέρες πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των ομίλων του Europa League. O «Δικέφαλος του Βορρά» θα κάνει σήμερα την τελευταία του προπόνηση πριν την σημαντική αναμέτρηση της Πέμπτης με σκοπό να συνηθίσει το κλίμα και να είναι πανέτοιμοι οι παίκτες.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17.30 στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας με τον Ρουμάνο τεχνικό να τελειοποιεί τα πλάνα του για το πώς θα αναχαιτίσει την επιθετική γραμμή της Ρουμπίν.

Στις 17.00, δηλαδή, μισή ώρα πριν την συνέντευξη Τύπου του Μπόλονι, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο προπονητής της Ρουμπίν Καζάν, Κούρμπαν Μπερντίγεφ.

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο Λάζλο Μπόλονι εμφανίστηκε ρεαλιστής για το δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του την Πέμπτη. Ο Ρουμάνος τεχνικός δικαιολόγησε την απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής τους Σαλπιγγίδη και Γκαρσία λέγοντας πως θέλει να τους δώσει ανάσες.

Ερωτηθείς αν θα συμβιβαζόταν με ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στον αγώνα της Πέμπτης, απάντησε χαρακτηριστικά πως «… θα το υπέγραφα και με τα δύο χέρια», ενώ πρόσθεσε: «Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, σε όλες τις γραμμές. Αυτό θα πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να ξεκουράσει δύο πολύ σημαντικά «όπλα» του ενόψει της δύσκολης και άκρως σημαντικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Πηγή: sport-fm.gr