Με επιτυχία και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου ο 2ος ιστιοπλοϊκός αγώνας «Corporate Match Race» στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. O αγώνας, στον οποίο συμμετείχαν ιστιοπλοϊκές ομάδες στελεχών επιχειρήσεων, διοργανώθηκε από την HERMES YACHTING και την THINK BLUE ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδoς. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της εταιρίας Accenture για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός με σκοπό να ενώσει τις εταιρικές ομάδες ιστιοπλοΐας και να προάγει την ανταγωνιστικότητα και την ευγενή άμιλλα. Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή 12 ομάδων από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους και ο τελικός νικητής του φετινού αγώνα αναδείχθηκε μετά τις «μονομαχίες» μεταξύ των εταιριών, την Κυριακή το απόγευμα. Τα τελικά αποτελέσματα ανέδειξαν νικήτρια της διοργάνωσης την ομάδα Accenture 1 αφήνοντας τις ομάδες Wind 1 και Wind 2 στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Όλοι οι συντελεστές του αγώνα, επιτροπές, χορηγοί και συμμετέχοντες, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την έκβαση και του 2ου Corporate Match Race το οποίο φαίνεται ότι έχει επιτύχει τον στόχο του: να φέρει κοντά στην θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, στελέχη επιχειρήσεων κάθε είδους. Τα 12 πληρώματα που συμμετείχαν σε μια χρονιά δύσκολη για τις επιχειρήσεις είναι ένας ιδιαίτερα καλός οιωνός για το μέλλον. Η δημιουργία εταιρικών ομάδων ιστιοπλοΐας μπορεί να επιφέρει πολλά οφέλη για τις εταιρίες, ένα εκ των οποίων είναι ενισχυθεί το ομαδικό πνεύμα των στελεχών από τις εταιρίες που συμμετέχουν.