Ιδιωτικά συμφωνητικά με τους οκτώ από τους εννέα επαγγελματίες παίκτες που διατηρεί στο ρόστερ του υπέγραψε ο Ηρακλής.

Με αυτόν τον τρόπο ο «Γηραιός» κατοχυρώνεται ότι δεν θα φύγουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και αυτοί ότι δεν θα χάσουν τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει.

Πλέον στους «κυανόλευκους» περιμένουν έξτρα μεταγραφικό χρόνο από την Ομοσπονδία ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τα πολλά κενά που έχουν στο ρόστερ τους.

Επαλέ, Κανακούδης, Μελισσάς, Βιτκόφσκι, Ηλιάδης, Κατσικάς, Ψυχογιός και Μέλκας ήταν αυτοί που συμφώνησαν με τους Θεσσαλονικείς, ενώ ο Κυριαζής ήταν η μοναδική εξαίρεση, αφού σκέφτεται μέχρι και να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 32 χρόνια του και ασχοληθεί με άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Το μόνο που απομένει είναι να κατατεθούν τα κανονικά συμβόλαια, τα οποία δεν δέχεται η Σούπερ Λίγκα και ο Ηρακλής δεν θέλει να τα καταθέσει στη Football League για να μην επικυρώσει την απόφαση του υποβιβασμού του.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Λούα Λούα περιμένει την τελική απόφαση για το μέλλον του «Γηραιού» για να δει αν θα υπογράψει συμβόλαιο ή όχι. Ο Κονγκολέζος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα και περιμένει να κληθεί για να υπογράψει.

Πηγή: sport-fm.gr