Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για τον τρόπο που του μεταφέρθηκαν από ρεπόρτερ τηλεοπτικών εκπομπών, πληροφορίες που όπως είπε δεν ήταν αληθινές.
Ο παρουσιαστής, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και είπε ότι αυτός είναι ο λόγος που έχει σταματήσει να μιλάει στις τηλεοπτικές κάμερες:
Ειδικότερα δήλωσε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν:
«Έχω σταματήσει λίγο να μιλάω γιατί είναι και οι συνάδελφοί σας που έρχονται καμιά φορά στο ραδιόφωνο και εκεί τους στεναχωρώ λίγο αυτή την περίοδο γιατί πάντα μιλούσα. Δεν θέλω να το χαλάσω αυτό και να είμαι άδικος.
Μου είχαν μεταφέρει μια ψεύτικη πληροφορία και όταν το είδα ήταν τελείως διαφορετικά ειπωμένο έτσι όπως μου το είπανε και λίγο τσαντίστηκα.
Μόνο και μόνο για να βγάλουν τη δική μου αντίδραση είπαν κάτι που δεν ήταν αληθινό οπότε εκεί χαλάστηκα πάρα πολύ».
Όπως είπε οι δηλώσεις του έγιναν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό, μετά το τέλος της εκπομπής του.
«Όταν είσαι μέσα στη δουλειά κουρασμένος, νευριασμένος, ταλαιπωρημένος ξημερώματα και έρχεται κάποιος και σου λέει: “Είπε κάτι τέτοιο αυτός”. Εκείνη την ώρα, αν δεν το φιλτράρεις λίγο – αν και δεν επιτρέπεται που δεν το έκανα – αντέδρασα κάπως και μετά λέω: “Γιατί το έκανες βρε Γρηγόρη… Δες το λίγο αν ήταν έτσι” και όταν το είδα τελικά δεν ήταν έτσι.
Αδίκησα με τον τρόπο που το είπα οπότε… με στεναχωρήσατε. Με πλήγωσαν που το κάνανε αυτό. Το λέω πολύ σοβαρά, προσέξτε πώς μεταφέρετε αυτά που λένε οι άνθρωποι για κάποιον».