Στόχος του Ρούντολφ Γκέργκελι με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό είναι ένας: Να “πλουτίσει” ακόμη περισσότερο την τροπαιοθήκη του.

Από τα λίγα που είπε μόλις πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, όλοι αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή- νικητή! Ο Ρούντολφ Γκέργκελι θα επιχειρήσει με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟ να «πλουτίσει» την τροπαιοθήκη του!

O ίδιος δήλωσε ότι θέλει να κατακτήσει τα πάντα με την «πράσινη» φανέλα. Απόλυτα δικαιολογημένα αν ανατρέξει κανείς στις προσωπικές του διακρίσεις, κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ο Ούγγρος επιθετικός είναι μαθημένος να κατακτά τρόπαια, με εξαίρεση τη θητεία του στην Ιταλία, και βλέπει μέσω του «τριφυλλιού» την κατάλληλη ευκαιρία να προσθέσει ακόμη περισσότερα στη… συλλογή του!

Συνολικά, το «βαρύ πυροβολικό» των Μαγυάρων μετρά επτά τρόπαια, ανάμεσα στα οποία δύο πρωταθλήματα, ενδεικτικό του ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή «μπολιασμένο» στην ιδέα του πρωταθλητισμού.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το 2006 με τη φανέλα της Νανσί κατέκτησε το Λιγκ Καπ Γαλλίας. Τις σεζόν 2008-09 και 2009-10 αναδείχθηκε νταμπλούχος Ουγγαρίας με τη φανέλα της Ντέπρετσεν! Παράλληλα, το 2009 αναδείχθηκε απόλυτο «αφεντικό» της χώρας του, κατακτώντας το Σούπερ Καπ, ενώ την επόμενη περίοδο σήκωσε το Λιγκ Καπ!

Όπως γράψαμε και παραπάνω, ο 26χρονος επιθετικός έχασε την… αίγλη του μόλις μετακόμισε στην Ιταλία. Οι μεταγραφές του σε Τζένοα και Μπάρι δεν απέφεραν κάποια διάκριση για τον ίδιο. Αντιθέτως, τον ανάγκασαν φέτος να «ψαχτεί» αλλού. Στον Παναθηναϊκό έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει ξανά και φυσικά, να σηκώσει νέες κούπες!

Πηγή: sday.gr