Τη χρησιμοποίηση του Ρούντολφ Γκέργκελι στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ακόμα και αν δεν προλάβει να κάνει ούτε μία προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του, σκέφτεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Ούγγρος επιθετικός σκόραρε και στο χθεσινό αγώνα της εθνικής ομάδας του κόντρα τη Μολδαβία, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

Ο προπονητής των «πράσινων» επικοινώνησε με τον 26χρονο φορ και του είπε: «Για να μην έρχεσαι τώρα και να φεύγεις μετά για την Ιταλία, πήγαινε μετά το ματς στην Ιταλία, πάρε τα πράγματά σου και έλα μετά στην Ελλάδα». Έτσι ο Ρούντολφ αναμένεται να πατήσει Ελλάδα την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή με όλα του τα πράγματα για μόνιμη εγκατάσταση. Η συμμετοχή του στην προπόνηση της Παρασκευής δεν είναι σίγουρη, σε αντίθεση με του Σαββάτου, αλλά πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα βρίσκεται στην αποστολή με την ομάδα των Ιωαννίνων, χωρίς να αποκλείεται να ξεκινήσει.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ο Νίκος Σπυρόπουλος δεν δείχνει να προλαβαίνει να είναι έτοιμος, κάτι που σημαίνει ότι τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Ιωαννίδης ή ο Σεντρίκ Καντέ.

Παραιτήσεις και ΔΣ

Μετά τις παραιτήσεις των Αργύρη Μήτσου, Βαγγέλη Σαμαρά και Τζόνι Βεκρή, παρελθόν από το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποτελέσουν εντός των ημερών και τα άλλα τρία μέλη που εκπροσωπούσαν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, τα οποία είναι οι Σπηλιωτόπουλος, Γεωργάνας και Πενθερουδάκης.

Η αντικατάσταση και των έξι αυτών μελών πρέπει να γίνει μέσω Γενικής Συνέλευσης, την οποία πρέπει να αποφασίσει το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο, κάτι που πιθανολογείται ότι θα συμβεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, για κάποιες αποφάσεις είναι απαραίτητα τα 14 μέλη και αυτή τη στιγμή είναι οριακή η κατάσταση. Ένα μέλος ακόμα να παραιτηθεί, θα στερήσει τη δυνατότητα από το Δ.Σ. να παίρνει κάποιες αποφάσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο θα γίνει προσπάθεια να αντικατασταθούν τα έξι μέλη. Η Γ.Σ. θα οριστεί, όπως ορίζει ο νόμος, για 20 μέρες αργότερα, δηλαδή περίπου στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Εκεί θα κριθούν όλα. Είτε θα αντικατασταθούν τα έξι μέλη από άλλους μετόχους είτε θα συνεχίσει το Δ.Σ. με 14 μέλη, αλλά οι μέτοχοι θα πρέπει να αλλάξουν το καταστατικό ώστε για όλες τις αποφάσεις να αρκούν και τα 11 μέλη.

Πηγή: sport-fm.gr