Την ύστατη προσπάθεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του «Γηραιού» κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης της απόφασης που έχει επιβληθεί στο σύλλογο, από την υπόθεση της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, ώστε να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο θα συνεδριάσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες επί του θέματος και μέχρι την Τετάρτη ή το αργότερο Πέμπτη θα υπάρξει απόφαση. Αν δικαιωθεί ο Ηρακλής, τότε θα υπάρξει μια μετατροπή της ποινής και θα συνεχίσει στην πρώτη εθνική κατηγορία, αλλιώς αν κρίνει το Διαιτητικό Δικαστήριο ότι είναι αναρμόδιο, οι Θεσσαλονικείς θα καταφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια.

Στη δεύτερη περίπτωση θα προσπαθήσει με ασφαλιστικά μέτρα να καθυστερήσει την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, μέχρι να υπάρξει τελική απόφαση, όπως είχε πράξει και ο ΟΦΗ και κατάφερε να καθυστερήσουν τα πλέι οφ στη Football League.

Εντός 24ώρου και η αίτηση της ΑΕΛ

Μέσα στο επόμενο 24ωρο θα καταθέσει την αίτηση της αναίρεσης της απόφασης για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα η Λάρισα, η οποία περίμενε πρώτα την έκδοση του σκεπτικού της απόφασης για να κάνει το επόμενό της βήμα.

Οι πληροφορίες ήθελαν το σκεπτικό να εκδίδεται σήμερα και οι «βυσσινί» περίμεναν να το πάρουν στα χέρια τους κι έπειτα να κινηθούν αναλόγως.

Επειδή, όμως, όπως φαίνεται, κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει ακριβώς το πότε θα εκδοθεί το σκεπτικό, η ΑΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιμένει λίγο ακόμα, κι αν δεν εκδοθεί, τότε εντός του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει τον δρόμο του Ηρακλή και θα καταθέσει την αίτηση αναίρεσης της απόφασης.

Πηγή: sport-fm.gr