Ανταγωνιστή για την απόκτηση του Νίκου Ζήση αποκτά ο Ολυμπιακός. Η Κάχα Λαμποράλ έχει βάλει στο στόχαστρο τον διεθνή γκαρντ, που αποτελεί τον διακαή πόθο των «ερυθρόλευκων» για να συμπληρωθεί η περιφερειακή γραμμή.

Ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον 28χρονο άσο, αλλά δεν προτίθεται να δώσει χρήματα στη Σιένα. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, φαίνεται πως μπορεί να κάνει η βασκική ομάδα, που γέμισε τα ταμεία της με την πώληση των Χουέρτας και Μπάρατς στην Μπαρτσελόνα και την Εφές αντίστοιχα.

Βέβαια αν ο Ζήσης δεν θέλει να επαναπατριστεί για να σμίξει με τον κολλητό του, Βασίλη Σπανούλη, στον Ολυμπιακό, δεν έχει λόγο να φύγει από τη Σιένα όπου είναι πολύ ευχαριστημένος. Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος Φερντινάντο Μινούτσι σίγουρα θα προτιμούσε τα ευρώ της Κάχα Λαμποράλ από το να δώσει ελεύθερο τον παίκτη.

Σε ό,τι αφορά τον σέντερ, παρότι δεν υπάρχει πλέον διαφορά με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της συμφωνίας ίσως προδίδει πως ο Ολυμπιακός κοιτά και αλλού. Ο Ράσο Νεστέροβιτς πάντως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει και υποστηρίζει πως στις αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι πανέτοιμος αφού θα έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του στον ώμο.

Πηγή: sport-fm.gr