Στόπερ και σέντερ φορ ψάχνει ο Άρης για να κλείσει τις «τρύπες» του ρόστερ. Βαλόρι κι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό σύλλογο, έχει προκρίνει ο Σάκης Τσιώλης για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ για την κορυφή της επίθεσης ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του Μίκαελ Φορσέλ και δύο ακόμη ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν έχουν διαρρεύσει πολλά στοιχεία.

Ο Γκιγέρμο Βαλόρι της Γκρασχόπερς απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τους ανθρώπους του Άρη, καθώς συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ζητούν. Δηλαδή έχει τη δυνατότητα να κατευθύνει το παιχνίδι από τα μετόπισθεν και παράλληλα είναι δυνατός στις εναέριες μονομαχίες. Πάντως, εκτός από τον στόπερ της ελβετικής ομάδας, φαίνεται να υπάρχει ακόμη μία περίπτωση με αντίστοιχες αρετές και οι διοικούντες την ομάδα προτίθενται να μπουν σε συζητήσεις και με τους δύο και να καταλήξουν στην πιο συμφέρουσα απόφαση ακόμη και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σε ότι αφορά το θέμα του επιθετικού, ξεχωρίζει το όνομα του Μίκαελ Φορσέλ, οι απαιτήσεις του οποίου όμως, θεωρούνται αρκετά υψηλές (400.000 ευρώ αξιώνει ο Φινλανδός), γεγονός που υποχρεώνει τους «κίτρινους» να στραφούν και σ’ άλλες περιπτώσεις. Ο Σάκης Τσιώλης έχει στο μυαλό του ακόμη δύο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα, καθώς –όπως έχει δηλώσει πολλές φορές ο Έλληνας τεχνικός- επιθετικός θα αποκτηθεί μόνο εφόσον είναι τέτοιος που θα κάνει τη διαφορά.

Πηγή: sport-fm.gr