Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η απόκτηση του Ντέιβιντ Λόγκαν από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός με πολωνικό διαβατήριο γκαρντ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «πράσινους», αλλά απομένει η αποδέσμευσή του από την Κάχα Λαμποράλ για να υπογράψει. Το ζήτημα αυτό έχει αναλάβει ο ίδιος, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να επικοινωνήσει με τη διοίκηση της βασκικής ομάδας, λόγω μίας τοπικής γιορτής στη διάρκεια της οποίας «παραλύουν» τα πάντα στην περιοχή.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο παίκτης είναι καθησυχαστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό κι εκφράζει την αισιοδοξία (έως… βεβαιότητα) πως την ερχόμενη εβδομάδα θα μείνει ελεύθερος. Ο 29χρονος άσος έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, ωστόσο δεν υπολογίζεται και η Κάχα Λαμποράλ πιθανότατα δεν θα προβάλει απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει, προκειμένου να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του δίχως να τον αποζημιώσει. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας με τη σειρά τους προσφέρουν στον Λόγκαν συμβόλαιο με αποδοχές ανάλογες αυτών που είχε στην Κάχα Λαμποράλ.

Αν «κλείσει» θετικά και το θέμα του Λόγκαν, θα απομένει μόνο η απόκτηση ενός παίκτη στη θέση «4» για να συμπληρωθεί το παζλ του νέου Παναθηναϊκού. Ως αντι-Φώτσης πληροφορίες αναφέρουν πως προορίζεται ένας Αμερικανός από τον πρώτο γύρο του ντραφτ του ΝΒΑ. Εξάλλου, στασιμότητα υπάρχει στο θέμα της αναπροσαρμογής των συμβολαίων των Μιλένκο Τέπιτς και Ρομέιν Σάτο.

Πηγή: sport-fm.gr