Η αναζήτηση παίκτη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, αλλά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν να κάνουν την κίνηση για τον επιθετικό όταν και θα έχουν μπει κάποια από τα χρήματα που συνολικά θα βάλουν στην ομάδα οι νέοι επενδυτές.

Αν και αρχικά, λοιπόν, το ενδεχόμενο να υπάρξει μια μεταγραφή ήταν δύσκολο, τώρα, όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Στον «Δικεφάλο του Βορρά» μπορούν και κοιτάζουν παίκτες των οποίων οι οικονομικές αποδοχές δεν το επέτρεπαν κάτω από άλλες περιπτώσεις.

Ποιοι παίκτες ενδιαφέρουν
Ψηλά στην λίστα βρίσκεται ο Μποκανί, έναν παίκτη που γνωρίζει καλά ο Μπόλονι και θα ήθελε να τον έχει και πάλι υπό τις οδηγίες του. Η περίπτωση του είναι η δυσκολότερη από κάθε άλλη, όμως στον ΠΑΟΚ εξετάζουν τα δεδομένα και θα αποφασίσουν εάν θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε και ο Ραούλ Ταμούδο ο οποίος για αρκετά χρόνια ήταν η «σημαία» της Εσπανιόλ και πέρσι αγωνίστηκε με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Πάντως, από τον ΠΑΟΚ διαρρέεται πως ενδέχεται ο επιθετικός για τον οποίο θα γίνει η προσπάθεια για την απόκτησή του να μην έχει ακουστεί το όνομά του. Ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης αναζητούν τον καλύτερο και έχουν στη λίστα και άλλους παίκτες των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά.

* Εξελίξεις για την είσοδο των νέων επενδυτών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένονται μέσα στην εβδομάδα αρχής γενομένης από σήμερα. Όπως έχει γίνει γνωστό αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία για να «κλειστεί» το τελικό ραντεβού με τους διοικούντες την ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr