Σκληρή δουλειά και… χημεία -εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου- θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα τραυματισμών αλλά και στις απουσίες βασικότατων στελεχών και να οδηγήσουν στην επιτυχία την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Αυτό υποστήριξε ο Ηλίας Ζούρος λίγο πριν την αναχώρηση για το Καρπενήσι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Πρέπει να πάμε και να δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε και παιδιά που είναι νέα στην ομάδα. Αργότερα θα βάλουμε το στίγμα μας», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:

«Αν δεν ξεκινήσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί δεν θα μπορέσουμε να δούμε τις δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα. Πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Γνωρίζετε ότι όποια ομάδα είναι πραγματική ομάδα, θα έχει αποτελέσματα στο γήπεδο. Αν μείνουμε ενωμένοι θα έχουμε αποτελέσματα», πρόσθεσε ο Ηλίας Ζούρος και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον Περπέρογλου.

«Αυτό που θέλουμε είναι να είναι καλά ο Στράτος. Είναι σημαντικό να είναι υγιείς οι αθλητές. Εύχομαι να είναι γρήγορα καλά», είπε.

Για τον τραυματισμό του Νικ Καλάθη ο Ηλίας Ζούρος δεν γνώριζε κάποια εξέλιξη… «Θα πρέπει να μιλήσουμε με τον γιατρό και να πάρουμε μια απόφαση. Δυστυχώς ήρθαν αρκετά προβλήματα μαζεμένα. Το θέμα είναι να τα βλέπουμε όλα αισιόδοξα και να δουλέψουμε σκληρά», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr