Άτυχος στάθηκε ο Λιούμπομιρ Φέισα. Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στην προπόνηση της Πέμπτης «έκρυβαν» θλάση πρώτου βαθμού. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» θα μείνει εκτός προπονήσεων για 4-5 ημέρες, θα κάνει ειδικό πρόγραμμα για περίπου 10 ημέρες αλλά θα χάσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας.

Από την άλλη, ο Γιάννης Φετφατζίδης μπορεί να μην έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και να έκανε ατομικό, αλλά αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Όλαφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει μερικές ημέρες άδεια παραπάνω λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές ομάδες και άργησαν να πάνε στο Ζέεφελντ. Μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο θα συνεχίζουν να κάνουν μόνοι τους προπόνηση αλλά σύντομα θα γυμνάζονται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Γκρίμπιτς είναι εκείνος που αισθάνεται πολύ καλύτερα, δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε και το απόγευμα θα κάνει κανονικά προπόνηση.

Όσον αφορά την προπόνηση, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φρόντισε να μην επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές του και έδωσε περισσότερο βάρος στον τομέα της κατοχής της μπάλας.

Πηγή: sport-fm.gr