Ανάλογα με το πως θα πάει η προετοιμασία στο Ζέεφελντ θα αποφασίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την απόκτηση του Φρανθίσκο Γέστε.

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον προπονητή του Ολυμπιακού, περιμένει με το τηλέφωνο ανά χείρας το «ναι» του συμπατριώτη του για να έρθει στην Ελλάδα και αν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Ανασταλτικό παράγοντα για την απόκτηση του 32χρονου μέσου αποτελεί το κακό πέρασμά του από το Ντουμπάι, αλλά και το γεγονός ότι στις θέσεις που αγωνίζεται –αριστερά και πίσω από τον επιθετικό- υπάρχουν οι Ριέρα και Φουστέρ. Ωστόσο, αποτελεί μια πολύ καλή λύση για τη μεσαία γραμμή, ενώ οι απαιτήσεις του είναι περί τις 700.000-800.000 ευρώ χρόνο, χρήματα πολύ λιγότερα από το 1.5 εκατομμύρια ευρώ που έπαιρνε στα Αραβικά Εμιράτα.

Πολλά θα κριθούν και από τις εξελίξεις στην περίπτωση του Κάρλος Σάντσες, τον οποίο ο Βαλβέρδε έχει ζητήσει επιτακτικώς για τη θέση του αμυντικού χαφ. Σύμφωνα, πάντως, με τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γέστε βρίσκεται μια «ανάσα» από τον Ολυμπιακό και αναμένεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα λίαν συντόμως.

Πηγή: sport-fm.gr