Κλειστά χαρτιά για το μέλλον του Ντούσαν Ίβκοβιτς, προτού γίνει το ραντεβού με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κράτησε ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, μιλώντας στο sport-fm.gr. Ομοίως και για τους Σπανούλη, Κέσελ και Νίλσεν, που επίσης εκπροσωπεί. Δείτε τι δήλωσε για τον Μιλένκο Τέπιτς και το ενδεχόμενο επιστροφής του Νίκολα Πέκοβιτς στην Ευρώπη:

Λίγο πριν την άφιξή του στην Ελλάδα και το ραντεβού με τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Μίσκο Ραζνιάτοβιτς δεν θέλησε να προδικάσει τίποτε, πριν ακούσει τα σχέδια του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

«Ειλικρινά, ακόμη δεν ξέρω για το μέλλον τους. Είναι πολύ νωρίς να πούμε το παραμικρό. Θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με τους ιδιοκτήτες ή πρώην ιδιοκτήτες και να δούμε τα πλάνα τους. Δεν θα ήθελα να βιαστώ προτού συζητήσουμε μαζί τους. Δεν θα ήταν δίκαιο. Θα μιλήσουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα και τους παίκτες», τόνισε.

Αναφορικά με το μέλλον του Μιλένκο Τέπιτς, τον οποίο επίσης εκπροσωπεί, από τη στιγμή που και η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είπε: «Ο Τέπιτς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Παναθηναϊκό και δεν έχω λάβει καμία διαφορετική ενημέρωση από την ομάδα επί του θέματος».

Τέλος, για τον Νίκολα Πέκοβιτς, παρότι ο Μαυροβούνιος σέντερ έχει συμβόλαιο με τους Τίμπεργουλβς για δύο ακόμη χρόνια (έναντι περίπου 9 εκατ. δολαρίων συνολικά), άφησε ορθάνοικτο παράθυρο επιστροφής στην Ευρώπη σε περίπτωση lockout. «Αν υπάρξει lockout, ο Πέκοβιτς θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα στη διάρκεια της περιόδου που δεν θα υπάρχει δράση στο ΝΒΑ».

Πηγή: sport-fm.gr