Καμία σχέση με την έρευνα για τα στημένα υποστήριξε πως δεν έχει ο Νικόλας Πατέρας, μιλώντας στη «Δίκη» του BLUE SKY!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε: «Είναι προφανές από τις συνομιλίες ότι δεν έχω καμία σχέση».

«Σε μία συνομιλία καφενειακού επιπέδου, όταν με ρωτάει ο Μάκης, λέω ότι, κατά τη γνώμη μου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καμία σχέση με όσα γίνονται», είπε για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού!

Ο κ. Πατέρας μίλησε για πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και αρχικά, στην ερώτηση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της εκπομπής, Κυριάκου Θωμαΐδη, για τα σενάρια περί… απόδρασής του στο εξωτερικό, είπε: «Ήμουν στο Λονδίνο για μία οικογενειακή μου υπόθεση. Έφυγα πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο και επέστρεψα χθες.

Δεν με έχει καλέσει κανείς και δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχω με το θέμα. Κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν τις ευθύνες αλλού. Όχι μόνο δεν έχω δώσει κάποια στοιχεία για την έρευνα, αλλά μέχρι προχθές δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοια έρευνα. Απ’ ότι είχα ακούσει βρέθηκαν στην Αθήνα κάποιοι αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ για το θέμα. Τίποτα περισσότερο».

Για τα περιβόητα λουλούδια στη συνομιλία του με τον Μάκη Ψωμιάδη, τόνισε: «Μου ζήτησε ο κ. Ψωμιάδης τη διεύθυνση του Σοφοκλή Πιλάβιου για να του στείλει μία ανθοδέσμη. Ζήτησα τη διεύθυνση από τη γραμματέα μου, γιατί ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχα στείλει με τον φύλακα στο παρελθόν λουλούδια στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Σε κάποια γιορτή ή γενέθλια νομίζω ήταν και τα έστειλα στο σπίτι. Είναι ξεκάθαρο νομίζω».

Για τον Αχιλλέα Μπέο, δήλωσε: «Με τον κ. Μπέο είχαμε μία διαμάχη σε ένα Δ.Σ., είχα κάνει και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν έχω καμία σχέση και ούτε με έχουν καλέσει. Όλα όσα λέει ο Μπέος είναι της φαντασίας του. Δεν ήξερα για έρευνα, πώς να με καλέσουν για να καταθέσω;».

Τέλος, για την… πρώην φιλία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ίδιο: «Δεν νομίζω ότι η φιλία μας χάλασε μόνο από το ποδόσφαιρο. Μπήκαν ανάμεσά μας κάποιοι καλοθελητές και ήθελαν να χαλάσουν τη σχέση των προέδρων των δύο ομάδων. Δεν έχω τίποτα προσωπικό. Εκτιμώ τη φιλία μου με τον κ. Μαρινάκη. Μάλιστα, σε μία συνομιλία καφενειακού επιπέδου, όταν με ρωτάει ο Μάκης, λέω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμία σχέση με όσα γίνονται».

Κλείνοντας, σε ερώτηση για αν παίζει στοίχημα, ξεκαθάρισε: «Δεν έχω σχέση με τον τζόγο και στοιχήματα. Δεν έχω παίξει ούτε ΠΡΟΠΟ».

Πηγή: sportfm.gr