Τα «πουλέν» του Μανόλο Χιμένεθ, Κάλα και Χοσέ Κάρλος, απέρριψαν τις πρώτες προτάσεις της «Ένωσης», ωστόσο -όπως επιβεβαιώνει και ο μάνατζέρ τους- αν εκείνη επανέλθει με βελτιωμένες προσφορές, θα καταφέρει να τους «ντύσει» στα κιτρινόμαυρα.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να ρίξει τα κασέ των δύο Ισπανών (300.000 ευρώ του Κάλα και 200.000 ευρώ του Χοσέ Κάρλος) είχε ως αποτέλεσμα δύο προτάσεις που απορρίφθηκαν σχεδόν αμέσως από τους παίκτες. Ευτυχώς για την «Ένωση», ωστόσο, η εξαιρετική σχέση τους με τον Μανόλο Χιμένεθ εξακολουθεί να τους κρατά «ζεστούς» στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν σ’ αυτή:

«Το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζερ μου και απ’ όσα μου έχει διαμηνύσει όλα είναι ανοιχτά. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως η ΑΕΚ παραμένει η πρώτη μου επιλογή καθώς εκεί βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ, ενώ η ομάδα αγωνίζεται και στο Europa League», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «aek365.gr» ο Κάλα.

Σε δηλώσεις του εκπρόσωπου των δύο παικτών, δε, που φιλοξενήθηκαν στην ίδια ιστοσελίδα, ο Εμίλιο Ντε Λα Ρίβα πέταξε ξεκάθαρα το μπαλάκι στην ΑΕΚ. Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «δεν έχουμε δεχθεί ακόμα τη νέα βελτιωμένη πρόταση της ελληνικής ομάδας» και ότι «την περιμένουμε από μέρα σε μέρα, ίσως και από ώρα σε ώρα, γιατί πρέπει να αποφασίσουμε άμεσα για το μέλλον των παικτών», το ξεκαθάρισε: «Αν η νέα πρόταση είναι ικανοποιητική, τότε θα έρθω αμέσως στην Ελλάδα για να ολοκληρώσω τις μεταγραφές και των δύο».

Πηγή: sport-fm.gr