Κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας έφτασε αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Λάζλο Μπόλονι προκειμένου, σήμερα, να έχει καθοριστική συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρο Ζαγοράκη με στόχο να δώσουν τα χέρια και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «Δικέφαλου του Βορρά».

Καμία από τις δύο πλευρές, μέχρι να υπάρχει οριστική εξέλιξη, δεν θέλει να πάρει επιπλέον δημοσιότητα το θέμα, γι’ αυτό άλλωστε ο Ρουμάνος τεχνικός ήρθε από την «πίσω» πόρτα, ενώ και το ραντεβού δεν θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου στην Τούμπα, αλλά σε διαφορετικό μέρος, το οποίο θα γίνει προσπάθεια να μην διαρρεύσει.

Επί της ουσίας, το κυριότερο ζήτημα που μένει να διευθετηθεί -για να πέσουν οι υπογραφές στο διετές συμβόλαιο που του έχει προταθεί- είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να διαθέσει περισσότερα από 500.000 ευρώ ή , αν προτιμάτε, συνολικά 600 χιλιάδες ευρώ μια και μαζί με τον Μπόλονι θα προσληφθεί ο Πορτογάλος Χοακίμ Πρέτο ως άμεσος συνεργάτης του.

Από εκεί και πέρα, τίποτε δεν μοιάζει ικανό να χαλάσει τη δουλειά. Κι αυτό διότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, στην πολύωρη συνάντηση που είχαν επί γαλλικού εδάφους την προηγούμενη εβδομάδα -αλλά και με τις επαφές στις μέρες που μεσολάβησαν μέχρι την άφιξή του στην Ελλάδα- τον έπεισε με το πρότζεκτ που του παρουσίασε, κάνοντάς τον μάλιστα να μην ασχοληθεί σοβαρά με πιο συμφέρουσες (σε ό,τι έχει να κάνει με απολαβές του) προοπτικές (βλ. εθνική Ρουμανίας, Στεάουα Βουκουρεστίου).

Πηγή: sport-fm.gr