Για πρόταση που θα φέρει ο μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο ακούμε και πρόταση (και μάλιστα μεγάλη) καταφθάνει σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα.

Ο νέος προπονητής της πάμπλουτης Αλ Αΐν από το Ντουμπάι, Κοσμίν Ολαρόιου από την Ρουμανία, αποκάλυψε μιλώντας στον Τύπο της χώρας του πως έχει στο στόχαστρό του τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ!

«Θα ανοικοδομήσουμε την ομάδα. Πιθανότατα θα στηριχτούμε σε νεαρούς παίκτες και θα αποκτήσουμε κάποιους πολύ καλούς ξένους. Σιγά-σιγά η Αλ Αΐν θα δείξει την πραγματική της αξία. Ο Κανουτέ της Σεβίλλης και ο Νάτσο Σκόκο είναι μεταξύ των στόχων μας. Δεν θα φέρουμε οποιονδήποτε παίκτη από τη Ρουμανία», τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο έναντι 2,5 εκατ. δολαρίων (!) το χρόνο.

Προφανώς, ο Νάτσο Σκόκο θα προτιμούσε να αγωνιστεί σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης και όχι σ’ εκείνο του Ντουμπάι. Τα εκατομμύρια δολάρια, όμως, που ξοδεύουν αφειδώς οι ζάμπλουτοι Άραβες έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις ότι κάμπτουν παρόμοιου ενδοιασμούς.

Πηγή: sport-fm.gr