Την παραμονή του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Ατρόμητου έκανε γνωστή ο Γιώργος Σπανός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας για τα νέα εισιτήρια διαρκείας, βάζοντας τέλος σε όσες πληροφορίες συνέδεσαν τον Έλληνα τεχνικό με τον Παναθηναϊκό.

«Πορευόμαστε με τον Γιώργο Δώνη. Ήταν και θα είναι προπονητής μας. Έληξε η διορία που του είχαμε δώσει, μήπως έβρισκε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας του Ατρόμητου και κατέληξε:

«Μάλιστα, ο Γιώργος Δώνης είναι στο εξωτερικό για μεταγραφικούς στόχους της ομάδας».

Αναφερόμενος στην καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας, η οποία ονομάζεται «Η επιτυχία ξεκινάει με εσένα», συμπλήρωσε:

«Ευχαριστώ τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο γήπεδο και στις καλές στιγμές, όπως η πορεία στο Κύπελλο που φτάσαμε στο τέρμα και στις κακές, όπως η πορεία μας στο πρωτάθλημα. Έχει ξεκινήσει ήδη ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Η τωρινή διοίκηση είναι υγιής και σκοπός της είναι ο Ατρόμητος να είναι ανταγωνιστικός. Η ομάδα δεν έχει μεγάλους χορηγούς. Ο Ατρόμητος ανήκει στον κόσμο του. Αν καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε το 50% από την πανστρατιά που μας στήριξε στον τελικό είναι πάρα πολύ καλό. Ζητούμε ξανά στη στήριξη του κόσμου και τη νέα σεζόν, για να κάνουμε βήματα μπροστά.

Πηγή: sport-fm.gr