Την επιθυμία να παραμείνει στην Μποταφόγκο και την ελπίδα πως θα τα καταφέρει παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν για την αγορά των δικαιωμάτων του από τον Παναθηναϊκό.

«Ο μάνατζέρ μου χειρίζεται την υπόθεση, Εγώ θέλω να μείνω στην Μποταφόγκο, αλλά είναι δύσκολο να διευθετηθεί το θέμα του συμβολαίου μου. Πιστεύω πάντως πως όλα θα έχουν τακτοποιηθεί πριν λήξει ο δανεισμός μου (στις 30/6)», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος σε ΜΜΕ της χώρας του και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να κάνω ένα μεγάλο συμβόλαιο και να κατακτήσω τίτλους με την Μποταφόγκο. Ήθελα να τακτοποιηθεί το θέμα νωρίτερα μέσα στη σεζόν, αλλά δεν ήταν εφικτό. Θα ήταν καλό να ήξερα αν θα μείνω παραπάνω. Αυτό το σίριαλ επηρεάζει την απόδοσή μου. Μου αρέσει πολύ το περιβάλλον της ομάδας κι έχω ταυτιστεί με το σύλλογο».

Όσο για το αν θεωρεί πως η αποχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό επηρεάζει τη δική του κατάσταση και τον… επαναφέρει στην Ελλάδα, είπε: «Είναι διαφορετικές υποθέσεις. Ίσως βρουν άλλον παίκτη για αυτό το ρόλο. Δεν πιστεύω πως αυτό το θέμα θα επηρεάσει τη δική μου υπόθεση».

Πηγή: sport-fm.gr