Το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα θα πάρει εκτός απροόπτου ο Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε στο sday.gr και παραδέχτηκε ότι αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό!

«Επιθυμία μου είναι να παραμείνω, αλλά από τη στιγμή που η Μποταφόγκο δεν μπορεί να πληρώσει τα λεφτά που ζητάει ο Παναθηναϊκός, θα επιστρέψω. Σίγουρα όμως τον επόμενο μήνα θα ξέρουμε περισσότερα», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής στο sday.gr.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τον επόμενο μήνα, μάλλον στα μέσα του, και η πλευρά του ποδοσφαιριστή πιστεύει ότι δύσκολα θα παραμείνει στη Μποταφόγκο. Ενώ πάντως ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει την ομάδα του Ρίο, είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στο sday.gr σε περίπτωση επιστροφής θα το έκανε με χαρά χωρίς να πιέσει καταστάσεις, αφού δένεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους», μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για πρόθεση της Μποταφόγκο να κάνει πρόταση 1,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Παναθηναϊκό, για την απόκτηση του.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος δεν διαθέτει τα συγκεκριμένα χρήματα, ωστόσο θα μπορούσε να τα βρει μέσω κάποιας χορηγίας, γεγονός που συνηθίζεται στη νοτιοαμερικάνικη χώρα.

Ωστόσο από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ισχυρίζονται ότι η Μποταφόγκο δεν είναι σε θέση να προσφέρει όχι 1,5 αλλά ούτε 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που λένε ότι αξιώνει ο Παναθηναϊκός για τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στον σύλλογο που αγωνίζεται ως δανεικός, ωστόσο, δεν είναι αισιόδοξος ότι θα συμβεί αυτό και το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό του γυρισμού.

Πηγή: sday.gr