Κατά την είσοδό του στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε στους δημοσιογράφους για την κατάσταση που επικρατεί στην «πράσινη» ΠΑΕ, ρωτήθηκε για την έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ επανέλαβε τα όσα έχει δηλώσει, κατά καιρούς, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

«Αυτοί που έχουν τα γένια, έχουν και τα χτένια. Να σας πουν αυτοί τι θα γίνει. Εμείς έχουμε δηλώσει, το έχει πει και ο Παύλος, ότι κουράστηκε και δεν θέλει να είναι άλλο στον Παναθηναϊκό. Αυτό ισχύει», είπε αρχικά.

Όσο για το αν συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό «ουρανοκατέβατοι», που χρησιμοποίησε, πρόσφατα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος για άλλους μετόχους, τόνισε: «Όποιος βάζει έστω και ένα ευρώ, είναι καλός Παναθηναϊκός. Ο καθένας, όμως, κρίνεται από τις πράξεις του και από τα λόγια του».

Για το αν θα μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, απάντησε λιτά…: «Χωρίς οικονομική ευημερία, δεν μπορεί να γίνει τίποτα», δήλωσε, χωρίς να σχολιάσει, πάντως, τη στάση των άλλων μετόχων…

Τέλος, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σημείωσε: «Αφού ψηφίσαμε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, πρέπει να επιμείνουμε να γίνει, ώστε να μην φαίνονται όλα αυτά σαν ‘λόγια της καραβάνας’. Πρέπει να επιμείνουμε, να δούμε πόσα έχουμε μαζέψει».

Πηγή: sportfm.gr