Τα εύσημα στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, απένειμε ο Μάκης Χάβος, στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής.

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη στο Βόλο, έκανε το δύο στα δύο στο ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος, κάτι που όπως είναι λογικό ικανοποίησε απόλυτα τον Μάκη Χάβο. Έτσι, ο τεχνικός της ομάδας, στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους έδωσε συγχαρητήρια ενώ παράλληλα επανέλαβε την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα πάρει την πρώτη θέση.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και την προσπάθεια. Πρέπει να πω ότι κάναμε και κάποια λάθη που δεν αποφύγαμε σε σχέση και με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προσέξουμε. Είπαμε ότι θα βγούμε πρώτοι και να είστε σίγουροι να το πιστέψετε ότι θα τα καταφέρουμε. Ο ΠΑΟΚ θα βγει πρώτος στα πλέι οφ», ήταν τα λόγια του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Χάβος, είχε και ένα τετ-α-τετ με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, με σκοπό να του ανεβάσει το ηθικό εν όψει της συνέχειας. Εξάλλου, είναι πιθανό ο Βόσνιος επιθετικός στα προσεχή παιχνίδια να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και ο προπονητής του θέλει να τον έχει έτοιμο και από ψυχολογικής πλευράς.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Βλάνταν Ίβιτς διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ.

Πηγή: sportfm.gr