Το σεβασμό του στο πρόσωπο του Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Πόρτο, εξέφρασε ο Λίνο μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο, ωστόσο κατέστησε σαφές πως το… καθήκον τον καλεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πικράνει τον άλλοτε προπονητή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ την Κυριακή.

«Είμαι θαυμαστής του Ζεσουάλδο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Οι στόχοι κάθε ομάδας προέχουν από τα συναισθήματα. Πιστεύουμε πως είναι εφικτό να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Και πέρυσι, άλλωστε, καταφέραμε να τερματίσουμε στην ίδια διαδικασία μπροστά από την ΑΕΚ, τον Άρη και τον Ολυμπιακό», δήλωσε.

Όσο για την πορεία του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, είπε: «Εργάζεται σε μία δύσκολη συγκυρία για την ομάδα, καθώς ο σύλλογος περνά μία περίοδο αστάθειας. Όμως με τις γνώσεις και τη συνέπειά του μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα. Τέτοιους ανθρώπους, σαν κι αυτόν, χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο για να αναπτυχθεί».

Πηγή: sportfm.gr