Στο μέσο της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να αποχωρήσει ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος τραυματίστηκε στο κεφάλι, σε μια εναέρια μονομαχία του με τον Μαλεζά και τοποθετήθηκαν επί τόπου τρία ράμματα, ωστόσο, το πρόβλημα δεν κρίνεται σημαντικό και το πιθανότερο είναι να προπονηθεί αύριο κανονικά. Ατομικό ο Σνάουτσνερ.

Εκτός του Ίβιτς, πρόβλημα προέκυψε και με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και για να μην ταλαιπωρηθεί προτιμήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον Μίρκο Σαβίνι.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα, με τον Μάκη Χάβο να δοκιμάζει τα πλάνα του, ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός καταλήγει, όπως όλα δείχνουν σε σύστημα 4-2-3-1, με τους Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, Ετό, Λίνο, Κοντρέρας και Τσιρίλο στην άμυνα, Γκαρσία και Βιτόλο αμυντικά χαφ και τους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Ίβιτς τριπλέτα πίσω από τον Αθανασιάδη.

Πηγή: sport-fm.gr