Στο ότι δε φαίνεται πουθενά πως το τροχαίο των Κατερίνας Θάνου και Κώστα Κεντέρη την παραμονή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 ήταν σκηνοθετημένο ήταν το σημαντικότερο στοιχείο στο οποίο στάθηκε ο δικηγόρος του πρώην προπονητή των δυο Ολυμπιονικών μας, Νίκος Κόλλιας, στην αγόρευσή του. Αυτό, κατά τη διάρκεια της συνέχειας της δίκης των πρωταθλητών μας, που συνεχίστηκε την Τρίτη στο δικαστήριο της Ευελπίδων. Ο κ. Κόλλιας θεώρησε, επίσης, πως για να αποδειχτεί πως το τροχαίο δεν έγινε ποτέ θα πρέπει να πουν όλοι ψέματα.

«Για να προκύψει ότι το τροχαίο δεν έγινε ποτέ, θα πρέπει όλοι όσοι κατέθεσαν για αυτή την υπόθεση να έχουν πει ψέματα. Όχι μόνο οι κατηγορούμενοι, αλλά ακόμη και οι μάρτυρες που κάλεσε το δικαστήριο. Όσον αφορά τα σκευάσματα, τόνισε πως είχαν λήξει, άρα δεν θα μπορούσαν να δοθούν στους δύο αθλητές, πόσο μάλλον να τους “ντοπάρουν”», ήταν οι σχετικές επισημάνσεις του νομικού.

Την ερχόμενη Παρασκευή, θα καταθέσουν οι δικηγόροι των κατηγορούμενων για την υπόθεση γιατρών του ΙΚΑ και, έτσι, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστή.

πηγή: sportfm