Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο συγκάλεσε το απόγευμα (18:30) η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία του Ζοσέ Μουρίνιο στην UEFA.

Οι διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο είναι εξοργισμένοι με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη λήξη του αγώνα κάνοντας λόγο για μόνιμη εύνοια της «Μπάρτσα» από τη διαιτησία και αφήνοντας αιχμές για τις διασυνδέσεις του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας Άνχελ Μαρία Βιγιάρ με την UEFA και τη συνεργασία των «μπλαουγκράνα» με τη UNICEF.

Όπως ανακοινώθηκε, μετά το ΔΣ που θα αποφασίσει «ποιες ενέργειες θα γίνουν μετά τα χθεσινά γεγονότα στο Μπερναμπέου», ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της διοίκησης.

Υπενθυμίζεται πως ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε δηλώσει αμέσως μετά τον αγώνα: «Δεν ξέρω αν είναι η δημοσιότητα της UNICEF ή η φιλία της με τον Βιγιάρ και η ισχύς που έχει ως αντιπρόεδρος της UEFA, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλη δύναμη. Εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε καμία τύχη».

Σημειώνεται πως η Μπαρτσελόνα είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Άνχελ Μαρία Βιγιάρ στις εκλογές για την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, σε αντίθεση με τη Ρεάλ που είχε υποστηρίξει άλλη υποψηφιότητα.

Πηγή: sport-fm.gr