Μετά από τους Γκαλίτσιο και Παπάζογλου σήμερα ήταν η σειρά του Σουμπίνιο να δώσει το «παρών» στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Εθνικό και αμέσως δόθηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό. Έτσι, σήμερα ο Σουμπίνιο είχε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης των «ερυθρολεύκων».

Αύριο αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό ο Επστάιν και την Παρασκευή ο Μήτρογλου. Όσοι είχαν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες την σεζόν που ολοκληρώθηκε θα συνεχίσουν τις προπονήσεις υπό το βλέμμα του Ερνέστο Βαλβέρδε και των συνεργατών του μέχρι να τελειώσουν οι προπονήσεις και να πάρουν άδεια οι παίκτες.

Στο διάστημα αυτό, ο Βαλβέρδε θα βγάλει συμπεράσματα για τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών και ανάλογα θα κάνει τις εισηγήσεις του για το μέλλον τους, είτε αυτό είναι συνδεδεμένο με την ομάδα ή όχι.

Ατομικό Ριέρα, Τζεμπούρ
Ο Άλμπερτ Ριέρα συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Μαζί με τον Ισπανό, ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Ράφικ Τζεμπούρ, καθαρά για λόγους συντήρησης.

Πηγή: sport-fm.gr