Την πρώτη τους προπόνηση από την απονομή του πρωταθλήματος έκαναν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού. Όπως είχε γίνει γνωστό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσαν το «παρών» και δύο ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» που είχαν δοθεί δανεικοί στο πρωτάθλημα το οποίο τελείωσε.

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και πάλι τον Γκαλίτσιο, αλλά και τον Παπαζόγλου, στην «πρώτη» του με τα «ερυθρόλευκα».

Θυμίζουμε πως ο παίκτης είχε αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» αλλά συνέχισε να αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της ομάδας και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές. Ο Ντένις Επστάιν και ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Γερμανός μέσος θα βρεθεί στο Ρέντη την Πέμπτη, ενώ ο νεαρός διεθνής Έλληνας επιθετικός την Παρασκευή.

Θεραπεία ο Ριέρα

Ο Άλμπερτ Ριέρα δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Ισπανός έκανε θεραπεία λόγω της ρήξης του έσω πλαγίου του αριστερού γονάτου που είχε υποστεί στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Λάρισα.

Αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη το πρωί στις 10.30.

Πηγή: sport-fm.gr