Ανοικτός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη για να μετακομίσει σε μία μεγαλύτερου βεληνεκούς ελληνική ομάδα, δήλωσε ο Σήφης Δασκαλάκης. Ο γκολκίπερ των Κρητικών ξεκαθάρισε ότι δεν είναι «ζεστός» στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στο κυπριακό πρωτάθλημα ενώ αναφέρθηκε και στην φετινή πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σήφη Δασκαλάκη:

Για την φετινή πορεία του Εργοτέλη:
«Δυστυχώς μας έλλειψε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Δηλαδή μία νίκη μία με από τις μεγάλες ομάδες ενώ είχαμε και κάποια ατυχή αποτελέσματα. Αν τα είχαμε αποφύγει αυτά θα ήμασταν μέσα στον στόχο των πλέι οφ. Αυτό δεν ήρθε αλλά τουλάχιστον φέραμε την ομάδα στην ψηλότερη θέση στην ιστορία της».

Για τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες:
«Σε αυτά τα ματς το μόνο δεδομένο είναι ότι η μικρή ομάδα θα δώσει το 100 τοις 100 και η μεγάλη πρέπει να είναι σε περίεργη μέρα ενώ χρειάζεται να βοηθήσει και η τύχη. Είχαμε τέτοιες ευκαιρίες αλλά το ειδικό βάρος της φανέλας αυτών των ομάδων μερικές φορές παίρνει αυτά τα ματς».

Για το αν η συνολική βαθμολογία στο πρωτάθλημα είναι δίκαιη:
«Στο σύνολο η βαθμολογία σε ότι αφορά τις ομάδες που έπεσαν είναι δίκαιη. Για τα πλέι οφ, ίσως ο Άρης άργησε κάπως, ίσως έφταιγαν τα ευρωπαϊκά ματς. Έριξαν εκεί το βάρος και μετά παρά το ότι προσπάθησαν δεν τα κατάφεραν. Όσο για το πρωτάθλημα όταν η διαφορά είναι τόσο μεγάλη δεν μπορείς να πεις ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι δίκαια πρωταθλητής. Έχω ξαναπεί ότι έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, το γήπεδο Καραϊσκάκη».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕ Λεμεσού για την απόκτησή του:
«Αυτό το ενδιαφέρον από την Κύπρο σήμερα το έμαθα. Καλό είναι να υπάρχει ενδιαφέρον αλλά να φύγω από την Ελλάδα και να πάω σε μία χώρα και σε ένα πρωτάθλημα κατώτερο δεν θα το σκεφτόμουν καν».

Για το μέλλον του:

«Δεν έχω πάρει απόφαση, μένω ελεύθερος και σίγουρα θα μιλήσω με τον κ. Παπουτσάκη που εκτιμώ απεριόριστα. Από εκεί και πέρα, αν έρθει καλύτερη από μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα νομίζω ότι θα χαρεί και ο ίδιος. Σίγουρα ΑΕΚ και Άρης που έχουν ακουστεί με καλύπτουν και μου προσφέρουν το βήμα παραπάνω. Μέχρι τώρα δεν είχα επαφή αλλά είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο αυτό».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας:
«Προσωπικά εγώ προτιμώ Ρεάλ. Δεν μπορώ να προβλέψω, αλλά θα είμαι με την Ρεάλ».

Πηγή: sportfm.gr