Ο Δημήτρης Γόντικας, όπως όλα δείχνουν, δεν θα επισκεφτεί την ομάδα στην Παιανία στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές αφού επιστρέψουν από την 4ήμερη άδεια τους.

«Ούτε καν επαφή δεν υπήρξε» απαντούν από την ΠΑΕ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Λέτο.

Διάψευση με εκνευρισμό από τον Βαρδινογιάννη για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μιλάει για… ποδόσφαιρο με τον Μελισσανίδη.

Τελευταία προπόνηση, προσοχή στα κιλά
Ο Φερέιρα θα κάνει αύριο την τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα και μετά θα χαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του για 4 μέρες. Ο Δημήτρης Γόντικας επισκέπτεται κάθε εβδομάδα την Παιανία και παρακολουθεί μέρος της προετοιμασίας της ομάδας, ενώ όποτε το κρίνει αναγκαίο, τους μιλάει. Έτσι ήταν να γίνει και στην αυριανή προπόνηση με τον προεδρεύων αντιπρόεδρο μάλλον να το αναβάλλει αφού δεν μεσολαβεί κάποιο παιχνίδι.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως θα γίνει σύσταση στους ποδοσφαιριστές να προσέξουν την διατροφή αφού έχουν παρατηρηθεί αρκετές φορές φαινόμενα… λίπους, ειδικά μετά το Πάσχα.

Ο Κοσεντίνο πρότεινε τον Λέτο στη Φιορεντίνα
«Ούτε καν επαφή δεν έχει υπάρξει», υποστηρίζουν από την ΠΑΕ όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Λέτο. Ο Κοσεντίνο, μετά το ραντεβού της προηγούμενης εβδομάδας με τον Γόντικα, πήγε στην Ιταλία. Εκεί, προφανώς συναντήθηκε με ανθρώπους των «βιόλα» οπού και τους πρότεινε τον παίκτη του.

Για την Ενέργεια το ραντεβού;
Το ραντεβού Γιάννη Βαρδινογιάννη και Δημήτρη Μελισσανίδη που είδε το φως της δημοσιότητας, κάποια Μέσα το «έπαιξαν» ως σχετικό με το ποδόσφαιρο. Εκνευρισμένος διέψευσε την είδηση ο Τζίγκερ, αφού η συνάντηση έγινε για διαφορετικούς λόγους όπως έλεγε στο περιβάλλον του.

Τις τελευταίες μέρες, οικονομικές εφημερίδες έγραψαν για σχηματισμό κοινοπραξίας εταιρειών που ανήκουν στους δύο άνδρες, με θέμα την ενέργεια. Οι Ανανεώσιμες πηγές Ενέργειας είναι ένας χώρος, που όπως γράφεται, απασχολεί τους δύο επιχειρηματίες. Και ο «πόλεμος» με την ΔΕΗ βρίσκεται ακόμη σε βρεφικό στάδιο, κάτι που βολεύει να δημιουργηθούν κοινοπραξίες. Κανείς δεν έμαθε τον λόγο του ραντεβού, αλλά σίγουρα πολλά θα μπορούσαν να πουν δύο εφοπλιστές τέτοιου βεληνεκούς.

Πηγή: sportfm.gr