Μετά από την επέκταση του συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου, το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό πέφτει στο ενδεχόμενο υπογραφής νέας συνεργασίας με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Οι προθέσεις της διοίκησης των «ερυθρολεύκων» είναι την Μεγάλη Εβδομάδα να μην υπάρχει καμία επαφή με τους παίκτες, κάτι λογικό αφού αυτοί απολαμβάνουν το ρεπό που τους έχει δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη του Πάσχα. Από εκείνη την ημέρα θα αρχίσει μια σειρά από επαφές με παίκτες για την ανανέωση ή επέκταση των συμβολαίων τους, αλλά και για κάποιους για τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος από την λίστα των διοικούντων που θα κληθεί να συζητήσει είναι ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής αμυντικός είχε συναντηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας για το θέμα αυτό και ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Από την συνάντηση αυτή, θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό το μέλλον του Βασίλη Τοροσίδη στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο προπονητής της, Ερνέστο Βαλβέρδε, έχουν ταχθεί υπέρ της παραμονής του διεθνούς αμυντικού.

Εκτός του Βασίλη Τοροσίδη, επί τάπητος θα πέσουν τα… συμβόλαια των Ραούλ Μπράβο, Πάρντο, Ζαϊρί κ.α…

Στη συνέχεια τα τελικά σχέδια…
Σκοπός της διοίκησης είναι μετά από τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις, επεκτάσεις, και λύσεις συμβολαίων με τους παίκτες να αρχίσουν οι διαδικασίες σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Συζητήσεις μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε για τη νέα σεζόν έχουν γίνει αλλά, τότε, καθώς θα έχουν ξεκαθαρίσει και θέματα παραμονής ή όχι παικτών, θα μπορεί ο τεχνικός της ομάδας να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τους παίκτες που θα προσεγγίσει ή θα ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός.

Από εβδομάδα… Μαθία!
Ο Εδουάρδο Μαθία έφυγε από την Ελλάδα, όπως υποστηρίζουν άτομα από τον Ολυμπιακό, χωρίς να υπάρχει συμφωνία. Το κλίμα στις συζητήσεις του με τον κ. Μαρινάκη και τους άλλους εκπροσώπους του Ολυμπιακού ήταν αρκετά καλό αλλά ακόμη υπάρχουν κάποια ζητήματα που εκκρεμούν.
Αυτά αναμένεται να συζητηθούν μετά από περίπου μια εβδομάδα, σε έναν νέο κύκλο συζητήσεων που θα έχει ο Μαθία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Πηγή: sportfm.gr