Ανώτατο όριο στα 400.000 ευρώ για την ερχόμενη σεζόν προβλέπει το πλάνο… λιτότητας, αφού δύσκολα θα έρθει συμφέρουσα οικονομική πρόταση για πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή, με εξαίρεση τον Νάτσο Σκόκο.

Ο Αργεντινός βάσει συμβολαίου θα πρέπει να λάβει ένα εκατομμύριο και βέβαια σε περίπτωση αποχώρησής του από την «Ένωση» τα κέρδη –σε οικονομικό πάντα επίπεδο- θα είναι σημαντικά.

Στο… στόχαστρο έχουν μπει και τα συμβόλαια των Ντιόπ, Γκερέιρο και Σάχα, οι οποίοι έχουν επίσης αποδοχές που ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.

Ο 33χρονος Σενεγαλέζος που παίρνει 800 χιλιάρικα, θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να φέρει πρόταση μεταγραφής, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα δεχτεί να βάλει νερό στο κρασί του και να περιορίσει το τελευταίο, ενδεχομένως, καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Για τον Ρότζερ Γκερέιρο τα πρώτα επεισόδια του περασμένου καλοκαιριού δείχνουν πως είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Ο διεθνής Πολωνός και πέρυσι είχε βρεθεί στο περιθώριο, με αποτέλεσμα να προπονείται εκτός ομάδας, γεγονός που δεν τον ώθησε να αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο» με παράλληλη μείωση των αποδοχών του, που αγγίζουν τις 590.000 ευρώ, κάτι που λογικά θα είναι δύσκολο να συμβεί και φέτος.

Διαφορετικά είναι τα πράγματα για τον Σεμπαστιάν Σάχα. Ο Αργεντινός γκολκίπερ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και λογικά δεν θα του γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών, αλλά για λύση του συμβολαίου του. Από χθες στην Αθήνα βρίσκεται ο Φερνάντο Κοσεντίνο, μάνατζερ του Σάχα, και δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη για το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή: sportfm.gr