Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο και το μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Ραμίρες από τον Πατρίς Εβρά εκφράστηκαν από τους ανθρώπους της Τσέλσι μετά την ήττα με 1-0 από τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League.

«Δεν είχαμε κακή απόδοση. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε το ματς με την κατοχή της μπάλας. Όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ήταν δύσκολο να επανέλθουμε στο ματς. Οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ καλά στις αντεπιθέσεις, αλλά κι εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες», δήλωσε ο προπονητής των «μπλε», Κάρλο Αντσελότι, και πρόσθεσε: «Είχαμε ένα δοκάρι, έπρεπε να μας δοθεί ένα πέναλτι και ο Φαν Ντερ Σαρ έκανε μία καταπληκτική απόκρουση. Ήταν πεντακάθαρο το πέναλτι στον Ραμίρες».

Όσο για τη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε: «Είμαστε απογοητευμένοι αλλά υπάρχουν ακόμη 90 λεπτά. Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας στο ‘Ολντ Τράφορντ’, αλλά πέρυσι σε ένα αντίστοιχο ματς χρειάστηκε να κερδίσουμε εκεί, το κάναμε και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε πίστη κι εγώ πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε εκεί».

Ο τερματοφύλακας των Λονδρέζων, Πετρ Τσεχ, με τη σειρά του είπε: «Όλοι είδαν τι έγιναν, ήταν σαφές, αλλά αυτός που έπρεπε να δει την παράβαση δεν την είδε και αυτό είναι που μετρά. Η Γιουνάιτεντ αξιοποίησε την πρώτη της ευκαιρία, ενώ εμείς χάσαμε αρκετές και αυτό έκανε τη διαφορά. Ηττηθήκαμε και πλέον έχουμε ένα βουνό μπροστά μας, αλλά πρέπει να το ανέβουμε».

πηγή: sportfm