Ολοκληρώνεται εντός της επόμενης εβδομάδας η έρευνα που αφορά στις καταγγελίες για στημένους αγώνες. Στον εισαγγελέα Κων. Σιμιτζόγλου κατέθεσε ως ύποπτος ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος βγαίνοντας από την εισαγγελία εξαπέλυσε επίθεση εναντίον Πατέρα, Κούγια και Μπιτσακτσή.

Κάλεσε τον γγ αθλητισμού να σταματήσει να εκθέτει την κυβέρνηση και να αφήσει τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Χαρακτήρισε ενορχιστροτές της επίθεσης σε βάρος του, τους Πατέρα και Κούγια οι οποίοι όπως είπε έχουν τους λόγους τους.

Είπε ακόμα ότι αυτοί είναι οι μόνοι που θα καθίσουν στο σκαμνί για την υποκλοπή και την πλαστογράφηση των επίμαχων συνομιλιών. Αν θέλουν πρόσθεσε ας φέρουν τις γνήσιες να δούμε τι έχει ειπωθεί. Ο ίδιος είπε ότι δεν είχε κανένα συμφέρον να πιέσει το Δαλούκα υπογραμμίζοντας ότι οι καταθέσεις που έχουν δοθεί στον εισαγγελέα δεν λένε τίποτα.

Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ζήτησε να συσχετιστούν η δικογραφία με τις καταγγελίες για στημένους αγώνες με τις μηνύσεις Μπέου εναντίον Πατέρα και Κούγια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μηνύσεις θα συσχετιστούν με το σκέλος της δικογραφίας που αφορά στον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός και η δικογραφία για τον αγώνα Άρης-ΠΑΟ θα κλείσει.

Ο συνήγορος του Μπέου είπε ότι ο πελάτης του απάντησε αναλυτικά σε όσα του καταλογίζουν μάρτυρες της υπόθεσης επισημαίνοντας ότι η μόνη υπόθεση που μπορεί να στηριχτεί είναι οι μηνύσεις για κακουργηματική υποκλοπή σε βάρος του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού και Κούγια χαρακτηρίζοντας τον πρώτο ως ηθικό αυτουργό και τονίζοντας ότι ο Κούγιας γνώριζε πως διαπράττει κακούργημα όταν δημοσιοποίησε το υλικό. Είπε μάλιστα πως όταν ξεκίνησε η υπόθεση η Παναχαϊκή ήταν στην 5η θέση και τώρα είναι στην 1η. Ο Μπέος είπε για τον Κούγια «να τελειώνουμε με αυτό το μοντέλο».