Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της χθεσινής μαγικής βραδιάς της Σάλκε στο «Μεάτσα» μιλάει αποκλειστικά στο sday.gr για τα όσα έζησε και τονίζει: «Στην Ελλάδα δεν γυρίζω. Ισως σε… 12 χρόνια».

Η Σάλκε έκανε… πλάκα στο Μιλάνο με αντίπαλο την Ίντερ και με το ευρύ σκορ 2-5, την έστειλε στο καναβάτσο σε ό, τι αφορά την πρόκριση στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε κι… άρωμα ελληνικό, μια κι ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της γερμανικής ομάδας.

Ο ίδιος με δηλώσεις του (τον εντοπίσαμε στο αεροδρόμιο, θα «πετούσε» για τη Γερμανία), υπογράμμισε ότι «ήταν μια μαγική βραδιά για μένα. Αυτά που ζω με τη Σάλκε, δε τα πίστευα ούτε στο όνειρό μου. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα κι ελπίζω να παίζω σε τόσο υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια. Σίγουρα πήραμε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από αυτόν».

Σε ερώτηση αν θα επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα, ήταν κάθετος: «Ποτέ… Δε θα γυρίσω ποτέ. Και για να είμαι πιο ακριβής, μπορεί να το κάνω μετά από… 12 χρόνια! Ζω σπουδαία πράγματα στη Γερμανία. Τα όσα συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική μου ζωή, δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα».

Πηγή: sday.gr