Οι Ιταλοί μιλούν για συμφωνία μεταξύ Τζόρβα–Τζένοα και για πρόταση περίπου ενός εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό, ενώ στην ΠΑΕ διαψεύδουν, αφού έχουν άλλα θέματα που προέχουν αυτή την περίοδο. Συνεργάτης του μάνατζέρ του κρατάει κλειστά τα «χαρτιά» του.

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι ο Αλέξανδρος Τζόρβας «ψάχνεται» να συνεχίσει την καριέρα του σε Ευρωπαϊκό σύλλογο, και δη Ιταλικό, αφού και ο ίδιος κατά καιρούς έχει υποστηρίξει με δηλώσεις του ότι «θέλει να φύγει από το μίζερο ελληνικό πρωτάθλημα» και πως το «Ιταλικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο».

Ο διεθνής πορτιέρο του Παναθηναϊκού δεν έχει εκφράσει κάποια δυσαρέσκεια για την ομάδα του, παρά ταύτα, δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και έχει ενημερώσει τον μάνατζέρ του σχετικά. Πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως υπάρχει προφορική συμφωνία με την Τζένοα και πως οι Γενοβέζοι ετοιμάζουν επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Είναι πολύ πιθανό οι «πράσινοι» να ζητήσουν περισσότερα χρήματα για την ελευθέρας του Τζόρβα, όμως με δεδομένο ότι ο νεαρός τερματοφύλακας είναι αποφασισμένος να «μεταναστεύσει» και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2012, οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο να συμφωνήσει με κάποιον σύλλογο (είτε τη Τζένοα είτε κάποια άλλη) σε έξι μήνες και έτσι να μην μπει ούτε ευρώ στο ταμείο της ομάδας. Και μάλιστα σε μία οικονομικά δύσκολη περίοδο, και για το ποδόσφαιρο και για τον σύλλογο.

Στον Παναθηναϊκό παραδέχονται ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση, αλλά και να υπήρχε η διοικητική «αταξία» θα καθυστερούσε τις υπογραφές έτσι κι αλλιώς. Επίσης, μια και το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί και επίσημα, και ο Παναθηναϊκός έχει να σκεφτεί και τα πλέι οφ, επομένως δεν μπορεί παράλληλα να μπει σε τέτοια διαδικασία, την ώρα που όλα τα μέτωπα στα διοικητικά της εταιρίας είναι ανοικτά. Γι’ αυτό και δεν έχει δώσει επίσημα την συγκατάθεσή του να γίνουν ανοικτές συζητήσεις για την ενδεχόμενη μεταγραφή του τερματοφύλακα της ομάδας.

Ο συνεργάτης του μάνατζερ του Α.Τζόρβα, Νίκος Κλητσίδης, μίλησε για το θέμα του πελάτη του Αντώνη Αποστολόπουλου και διέψευσε τα ιταλικά σενάρια, τονίζοντας: «Ο Αλέξανδρος ανήκει στον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να συμφωνήσει με καμία ομάδα, αν δεν του το επιτρέψει ο σύλλογος του. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τη Τζένοα».

πηγή: gazzetta