Όπως διαρρέεται από την ΠΑΕ, ο Πέτρος Παππάς κατέθεσε περίπου 2 εκατ. ευρώ και -εκτός της δυνατότητας στην ΑΕΚ να αρχίσει επιτέλους να πληρώνει- έδωσε και το… παράδειγμα στον Νίκο Νοτιά, ενόψει του deadline της Πέμπτης για την αδειοδότηση.

Πιστός στη δέσμευση, ότι θα αναλάβει την κάλυψη των οφειλών στο ποσοστό που του αναλογεί, ο Πέτρος Παππάς έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα προκειμένου η ΑΕΚ να αρχίσει και πάλι να αναπνέει.

Μετά τους διακανονισμούς της διοίκησης, λοιπόν, με πρώην -και κυρίως νυν- παίκτες που έριξαν κάπως το απαιτούμενο ποσό (από τα 5,3 εκατ. στα 4,3 περίπου), ο ένας μεγαλομέτοχος έδειξε -εμπράκτως- στον άλλο τον μόνο τρόπο ώστε να μείνει «ζωντανή» η ΑΕΚ.

Παρόλο, όμως, που τα 2 εκατ. ευρώ του Παππά έδιωξαν τις… αράχνες από το ταμείο και του έδωσαν τη δυνατότητα μετά από καιρό να μην παραπέμψει στην… πρώτη του μηνός, αυτό που δεν αλλάζει είναι ένα: Ότι ως τότε χρειάζονται τουλάχιστον άλλα τόσα, για να εξασφαλίσει η «Ένωση» την άδεια συμμετοχής σε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Κάποια από αυτά αναμένεται να κατατεθούν αύριο από την πλευρά του Νίκου Νοτιά -με ένα μόνο ερωτηματικό: Αν θα στείλει και τα… υπόλοιπα, σε περίπτωση που οι επιπλέον διακανονισμοί (που θα επιδιωχθεί να γίνουν μέχρι την Πέμπτη) δεν έχουν αποτέλεσμα.

Πηγή: sportfm.gr