Οι διαμαρτυρίες των ισπανικών εφημερίδων, των ανθρώπων και των οπαδών της Μπαρτσελόνα για τη διαιτησία στα δύο παιχνίδι στην Ισπανία εξόργισαν τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού.

Με αφορμή αυτό το κλίμα που καλλιεργείται στην χώρα της Ιβηρικής οι οπαδοί των «πράσινων» πέρασαν στην… αντεπίθεση. Σε γκάλοπ που διενεργεί η El Mundo Deportivo μέσω της ιστοσελίδας της, για το ποιος από τις δύο ομάδες θα πάρει την πρόκριση, αρκετοί οπαδοί των πράσινων έχουν ψηφίσει και έχουν… αφήσει αρκετά σχόλια.

Μπορεί -μέχρι στιγμής- το γκάλοπ να δίνει προβάδισμα στην Ισπανική ομάδα αλλά οι οπαδοί των πράσινων επικρατούν συντριπτικά στα… comments που κάνουν.

Διαβάστε κάποια από αυτά…

«Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στο μπάσΠκετ και τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχει χρειαστεί ποτέ την βοήθεια των διαιτητών. Και η Μπαρτσελόνα είναι θαυμάσια ομάδα, θα ήταν περισσότερο δίκαιο να σας βρίσκαμε στον τελικό».

«Γεια σας από την Ελλάδα, loosers. Έχουμε πέντε αστέρια στη φανέλα και εσείς έχετε δύο. Άρα, σταματήστε τα λόγια. Ποτέ δεν θα φτάσετε τους τίτλους μας. Χωρίς τους διαιτητές ποτέ δεν θα πετυχαίνατε τίποτα».

«Γεια σας λούζερς, ομάδα του Ρενέσες, κοιτάξτε την ιστορία μας και πάψτε. Ο δημοσιογράφος Μανουέλ Μορένο της sport.es έγραψε για το ελληνικό δράμα και την ελληνική ιστορία… Ακούστε Ισπανοί, δεν είστε σε καλύτερη θέση με 20% ανεργία και με το ΔΝΤ έξω από την πόρτα σας! Και αυτά τι σχέση έχουν με το μπάσκετ; Κλαίτε σαν τον Ναβάρο που κάνει το τσίρκο. Ελάτε τώρα στην κόλαση της Αθήνας και θα σας ξαναδούμε στη Βαρκελώνη για το φάιναλ φορ…»

«Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και θα σας το δείξουμε την Τρίτη και την Πέμπτη. Δεν σας λέω καλή τύχη, γιατί είστε -έτσι κι αλλιώς- τυχεροί και έχετε με το μέρος σας τους διαιτητές. Ωστόσο, η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει 3-1. Γεια σας και σταματήστε να κλαίτε. Παναθηναϊκός 5, Μπαρτσελόνα 2…»

«Η Μπάρτσα επιστρέφει στην κόλαση. Σας περιμένουμε για δύο νίκες. Ο Διαμαντίδης και οι οπαδοί σάς περιμένουν…».

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά σταματήστε να κλαίτε. Σαν μεγάλη ομάδα που είστε ελάτε στο ΟΑΚΑ και κερδίστε μας. Αλλά σταματήστε να κλαίτε».

«Ελάτε και παλέψτε αν μπορείτε, αλλά σταματήστε να κλαίτε».

«Μπάρτσα, θυμάσαι το ’96 όταν ο Στόγιαν Βράνκοβιτς σταμάτησε τα όνειρά σας για ευρωπαϊκό τρόπαιο;».

Δείτε το γκάλοπ.

Πηγή: sport-fm.gr