Μετά τους Σπυρόπουλο και Σαριέγκι που τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Ηρακλή και τον Καντέ, ο οποίος εγκατέλειψε με ενοχλήσεις στο θώρακα τη χθεσινή προπόνηση, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, είδε και τον Λέτο να μένει στα… πιτ, από τη σημερινή προπόνηση, στην Παιανία.

Ο Αργεντινός υπέστη ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο (από ένα χτύπημα στο δίτερμα) και εγκατέλειψε προληπτικά την προπόνηση, ωστόσο, δεδομένου ότι δεν μένουν πολλές μέρες μέχρι την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, η συμμετοχή του Λέτο κρίνεται, προς το παρόν, τουλάχιστον, αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σαριέγκι, ο οποίος αναμένεται να «μπει» από αύριο, ενώ ο Καντέ ακολούθησε θεραπεία, μαζί με τον Σπυρόπουλο και είναι εξίσου αμφίβολος για το ματς της Κυριακής.

Απομακρύνεται η Διπλή Ανάπλαση

Ο δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης, δήλωσε χθες, ενώπιον της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, ότι δεν υπάρχει επενδυτικό σχέδιο για το γήπεδο στο Βοτανικό.

Αναλυτικά, είπε: «Η σύμβαση καταγγέλθηκε. Ο δήμος έχει δανειστεί από την Εθνική Τράπεζα 20 εκ. ευρώ, έχει αγοράσει γη, αλλά η επένδυση αυτή είναι στον αέρα. Σύντομα θα πάμε στο χώρο του Βοτανικού για να έχουμε μια εικόνα της κατάστασης. Το πρόβλημα δεν είναι η τροπολογία του ΥΠΕΚΑ, η οποία έχει προσαρμοστεί στην απόφαση του ΣτΕ και αναμένεται να κατατεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά στο γεγονός ότι ο δήμος ενεπλάκη στην υπόθεση γιατί υπήρχε ένα επιχειρηματικό πλάνο από την πλευρά του Παναθηναϊκού και το οποίο αφορούσε στις εμπορικές χρήσεις».

Πηγή: sport-fm.gr