Ο Εργοτέλης άξιζε καλύτερο από την ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ, τόνισε ο Νίκος Καραγεωργίου στην συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής των Κρητικών πόνταρε στην κόπωση των αντιπάλων, αλλά μια αδράνεια στην άμυνα τους στοίχισε με συνέπεια να βρεθούν πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

«Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από το να χάναμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να φύγουμε από εδώ με ένα αποτέλεσμα που θα μας άφηνε να ανεβούμε ψυχολογικά. Όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν κουρασμένος. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία ολιγωρία στην άμυνα. Το παιχνίδι τελείωσε, όμως, και τώρα πρέπει να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας το επόμενο παιχνίδι μας (σ.σ. με τον Ατρόμητο)», είπε στην συνέντευξη Τύπου, ενώ για την προσπάθεια του «Δικέφαλου του Βορρά» να μπει στα play-off, σχολίασε:

«Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον ΠΑΟΚ και κυρίως τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αν καταφέρει να μην έχει τραυματισμούς δε θα έχει πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερη ομάδα από τις υπόλοιπες».

Πηγή: sportfm.gr