Η ΑΕΚ έχει στείλει με e-mail τη νέα της και, ταυτόχρονα, τελική της πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Ισμαελ Μπλάνκο και αισιοδοξεί για την απάντηση του Αργεντινού.

Στην Ένωση πιστεύουν ότι η απάντηση του παίκτη θα δεν θα αργήσει να έρθει και εκτιμούν ότι θα είναι αυτή που θα κάνει χαρούμενους τους οπαδούς της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο μάνατζερ του Μπλάνκο να βρίσκεται στην Ελλάδα και τότε, εκτιμούν στην Ένωση ότι θα δοθεί και η απάντηση του στην πρόταση νέας συνεργασίας.

Το πρώτο σημάδι που κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να χαμογελούν για την τελική έκβαση, είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά του παίκτη.

Τις προηγούμενες δύο φορές, ο μάνατζερ του παίκτη είχε αρνηθεί μέσα σε λίγα λεπτά κάτι που δεν έγινε στην τελευταία πρόταση.

Βέβαια, πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι η πρώτη από τις δύο προτάσεις περιείχε μείωση αποδοχών και η δεύτερη είχε καλύτερους όρους αλλά και πάλι τέτοιους που άγγιζαν τα οικονομικά δεδομένα που ζητούσε ο Αργεντινός. Άρα ως ένα σημείο μπορεί να δικαιολογηθεί η διαφορετική αντίδραση.

Αυτό που φαντάζει ως το σημείο που μπορεί να φέρει προβλήματα είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που προτείνει η ΑΕΚ. Το σχετικό e-mail περιείχε πρόταση για δύο χρόνια, κάτι που δεν ικανοποιεί τον Αργεντινό ο οποίος στα 28 του χρόνια αναζητά ένα συμβόλαιο που θα τον δένει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με μια ομάδα και δεν θα τον υποχρεώνει να αναζητά νέα ομάδα όταν θα είναι 30 ετών.

Εάν οι οικονομικοί όροι ικανοποιούν τον παίκτη, τότε, δεν αποκλείεται –εάν υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές- να αρχίσει μια συζήτηση για να αυξηθεί η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Αργεντινού.

Πηγή: sport-fm.gr