Δεν του έφτανε το γεγονός ότι η διοίκηση της ΑΕΚ τον πήγαινε από βδομάδα σε βδομάδα με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, έχει έρθει και η περιθωριοποίηση από τον Μανόλο Χιμένεθ για ολοκληρώσει το «πακέτο». Ο Σταύρος Αδαμίδης θα καταθέσει, όπως όλα δείχνουν την πρόταση-σίριαλ στον Αργεντινό επιθετικό σήμερα, ο οποίος σκέφτεται πλέον, ακόμα και αν καλυφθεί οικονομικά να μην παραμείνει. Χωρίς «Λύμπε» στην Τούμπα.

Ο πάγκος δεν του αρμόζει και έχει βαλθεί να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ την τελευταία τετραετία, είναι σε φόρμα, αλλά βασικός δύσκολα ξεκινάει. Ο τεχνικός της «Ένωσης» δείχνει να προτιμάει τον Ναμπίλ Μπαχά, ο οποίος εκτός από ανέτοιμος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Χιμένεθ, δεν έχει δείξει και κάτι συγκεκριμένο μέσα στο γήπεδο. Ο Μπλάνκο βλέποντας όλα αυτά, ξέσπασε τονίζοντας σε συνομιλία με συμπαίκτες του: «Δεν αντέχω άλλο. Να τελειώσει η χρονιά και να φύγω αν δεν με θέλουν».

Εκτός από το αγωνιστικό υπάρχει και το θέμα με την πρόταση ανανέωσης, η οποία κρατάει καιρό. Μάλιστα ο φορ των «κιτρινόμαυρων» έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που να σκέφτεται να μην υπογράψει, ακόμα κι αν καλυφθεί οικονομικά από τον «Δικέφαλο». Η πρόταση από την διοίκηση της ομάδας προκύπτει ότι θα είναι περί της 600.000 ευρώ.

Δεν βάζει Λυμπερόπουλο

Πολύ δύσκολα θα συμπεριλάβει τον Νίκο Λυμπερόπουλο στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Τούμπας ο Μανόλο Χιμένεθ, αφού εκτός του ότι ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπωρείται από κάκωση στο δεξί γόνατο, ο Ισπανός δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του ενόψει συνέχειας και κυρίως λόγω της ρεβάνς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Εκτός αναμένεται να μείνει και ο Σάββας Γκέντσογλου παρά το γεγονός ότι επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις, μετά τη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου που είχε υποστεί στο γόνατο, αφού ο Χιμένεθ δεν πρόκειται να τον βάλει σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, ύστερα από απουσία ενός μηνός.

Γιατί διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ

Αβάσιμες χαρακτήριζαν τις κατηγορίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ. Από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θεωρούν ότι δίκαιη ήταν η δεύτερη κάρτα του Λίνο στη φάση του Σκόκο, ενώ πολλά χτυπήματα στον Αργεντινό έμειναν ατιμώρητα, όπως αυτό από τον Κοντρέρας, που δεν πήρε ούτε κίτρινη. Στη φάση του Ίβιτς (νωρίτερα ο Μάκος του έκανε φάουλ), φαίνεται στην τηλεόραση ότι ο Σέρβος «στολίζει» τον διαιτητή και στο φινάλε διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Λυμπερόπουλο. Οπότε γιατί διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ, αναρωτιούνταν στην «Ένωση».

Πηγή: sport-fm.gr