Μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης έχουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου σύμφωνα με τον Πάμπλο Κοντρέρας. Παρά, λοιπόν, το 0-0 του ΟΑΚΑ και τη ρεβάνς στην καυτή Τούμπα, αποποιείται το ρόλο του φαβορί που έχει δοθεί στους Θεσσαλονικείς και δηλώνει πως η ομάδα του αξίζει τον τίτλο.

Ο έμπειρος στόπερ έχει εξελιχθεί σε ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια του «Δικέφαλου του Βορρά» και με το παιχνίδι του προφέρει σιγουριά στην άμυνα. «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία. Εγώ κρατάω τον τρόπο που μας υποδέχεται ο κόσμος και το πως αντιδρά σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Τώρα είναι όλα 50-50. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες να πάει στον τελικό του Κυπέλλου, τις οποίες θα κάνουμε πραγματικότητα μέσα στο γήπεδο με την απόδοσή μας», υπόσχεται, κάνοντας για ακόμα μία φορά αναφορά στο μεγάλο όνειρο του ίδιου και των συμπαικτών του:

«Έτσι όπως έχω ζήσει την ομάδα, πιστεύω πως το αξίζουμε (σ.σ. το Κύπελλο) και το έχω ξαναπεί. Στο χέρι μας είναι να διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν».

«Μου ζήτησε συγγνώμη ο Σκόκο», αποκάλυψε για το άτσαλο μαρκάρισμα του Αργεντινού που τον έστειλε εκτός γηπέδου στις διαφημιστικές πινακίδες.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στον “Sport103fm”:

Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου άφησε με παράπονα τους φιλοξενούμενους, όμως σε αντίθεση με άλλους συμπαίκτες του, ο Χιλιανός διατήρησε την ψυχραιμία του: «Είμαι κουρασμένος, αλλά με μία ηρεμία μέσα μου. Έρχεται η ρεβάνς της Τούμπας και εκεί τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Έτσι έχω μάθει. Να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και να έχω καθαρό μυαλό, για να παίρνω σωστές αποφάσεις. Αυτό θέλω και από τους γύρω μου. Προσπαθώ πάντα να τους ηρεμώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία. Εγώ κρατάω τον τρόπο που μας υποδέχεται ο κόσμος και αντιδρά σε όλα αυτά που συμβαίνουν».

Χθες δήλωσε πως η… Τούμπα δίνει ώθηση στον ΠΑΟΚ, για να συμπληρώσει σήμερα πως παρά το 0-0, όταν κοντράρεσαι με ομάδα όπως η ΑΕΚ, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες: «Μπορεί να λένε όλοι ότι ο ΠΑΟΚ, λόγω του κόσμου του θα έχει το προβάδισμα. Όταν, όμως, αντιμετωπίζεις μία καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ, τότε όλα είναι μοιρασμένα. Πρέπει να σκοράρουμε. Αν το κάναμε στον αγώνα του ΟΑΚΑ, θα μπορούσαμε να μιλάμε για προβάδισμα. Τώρα είναι όλα 50-50. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες να πάει στον τελικό του Κυπέλλου, τις οποίες θα κάνουμε πραγματικότητα μέσα στο γήπεδο με την απόδοσή μας. Στο πρωτάθλημα στόχος μας είναι να πλησιάσουμε τον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να μπούμε στα play-off με τη μικρότερη διαφορά. Έτσι όπως έχω ζήσει την ομάδα, πιστεύω πως το αξίζουμε και το έχω ξαναπεί. Στο χέρι μας είναι να διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν».

Ένα δυνατό τζαρτζάρισμα του Σκόκο τον… έστειλε στις διαφημιστικές πινακίδες, με τον ίδιο να πέφτει άτσαλα στον ταρτάν και τον Αργεντινό να του ζητάει συγγνώμη: «Μέσα στο παιχνίδι μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα. Ο Σκόκο μου ζήτησε συγγνώμη. Αυτά τα μαρκαρίσματα συμβαίνουν μέσα σε έναν αγώνα. Δε θέλω να σχολιάσω το γεγονός ότι ο Σκόκο δεν πήρε κάρτα. Αυτά συμβαίνουν».

Πηγή: sportfm.gr