Ο Άρης Γρηγοριάδης κατάφερε με την πρώτη να εξασφαλίσει μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης το ερχόμενο καλοκαίρι και θέλει πλέον κάτι παραπάνω από τη συμμετοχή του στον τελικό.

Παρά την περιορισμένη προετοιμασία, ο πρωταθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης δεν χρειάστηκε παραπάνω από μία κούρσα προκειμένου να πετύχει το όριο και να πάρει και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στα 100μ ύπτιο. «Οι συνθήκες ήταν καλές και με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου. Ήταν ο πρώτος αγώνας όπου έπεσα διεκδικώντας το όριο και τα κατάφερα με την πρώτη, μολονότι δεν ήμουν 100% έτοιμος. Πήγα καλά και είμαι αρκετά ικανοποιημένος, τόσο από το όριο όσο και από το χρόνο μου, ο οποίος με ξάφνιασε λίγο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Και συμπλήρωσε: «Το μόνο που θέλω είναι να είμαι καλά και να μην αντιμετωπίσω προβλήματα με τις εγκαταστάσεις. Η Σανγκάη θα αποτελέσει το 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας μου. Οι στόχοι μου ξεκινάνε από την είσοδο στον τελικό, στα 50μ. και 100μ. ύπτιο. Όλα τα άλλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα παρουσιαστώ εγώ, αλλά και οι αντίπαλοί μου».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005 στα 50μ ύπτιο θα μετάσχει την τρέχουσα εβδομάδα σε μίτινγκ στο Βερολίνο μαζί με την Ασπασία Πετραδάκη και τη Μάρθα Μάτσα, ενώ και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για το μεγάλο ραντεβού του Ιουλίου.

πηγή: gazzetta