Στον τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλο και στον γιο του που σήμερα έχει γενέθλια, αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε δυο ανθρώπους. Ο ένας είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που χειρουργήθηκε και ο δεύτερος είναι ο γιος μου Παύλος που σήμερα έγινε 16 χρονών», είπε ο Σέρβος κόουτς που στη συνέχεια μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο «Ντούντα» απέδωσε τη νίκη στην καλή απόδοση των ψηλών των «ερυθρολεύκων», αλλά και στο ομαδικό μπάσκετ που έπαιξαν οι παίκτες του.

«Γενικά ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλές αλλαγές σ’ όλη τη διάρκεια. Το σημερινό ματς μοιάζει με το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στο Top-16. Στον Πειραιά χάσαμε με 13 στο τελευταίο δεκάλεπτο και σήμερα κερδίσαμε με 16. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, όταν η Φενέρ έπαιξε σπουδαία άμυνα, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και σταματήσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι», είπε ο τεχνικός των Πειραιωτών και πρόσθεσε: «Η ομάδα μου παρά τα τόσα προβλήματα έδειξε πως παίζεται το ομαδικό μπάσκετ. Οι ψηλοί μας κέρδισαν σήμερα το παιχνίδι. Ο Νεστέροβιτς, ο Μαυροκεφαλίδης και ο Έρτσεγκ ήταν σπουδαίοι. Στο -12 είπα στους παίκτες μου ότι αν θέλουν να κερδίσουν τώρα πρέπει να δώσουν μάχη. Παίξαμε σπουδαία άμυνα, αρχίσαμε να επικοινωνούμε κι αυτό ήταν».

Απογοήτευση από την άλλη πλευρά με τον Ντέβεν Σπάχια να δηλώνει ότι η ομάδα του έκανε το χειρότερο δεκάλεπτο της χρονιάς:

«Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω τι έγινε. Όλη τη χρονιά δεν έχουμε ξαναπαίξει τόσο κακό δεκάλεπτο όσο το τελευταίο. Θα πρέπει να αναλύσω το παιχνίδι για να δω τι έγινε».

Πηγή: sport-fm