Μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ράιαν Γκιγκς, μετά την επέκταση του συμβολαίου του για ένα ακόμη χρόνο.

Ο 37χρονος Ουαλός υπέγραψε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του για ένα ακόμη χρόνο και πρόκειται να συμπληρώσει 21 σεζόν στην πρώτη ομάδα των “κόκκινων διαβόλων”.

Το εγκώμιο του Γκιγκς έπλεξε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον λέγοντας πως στερεύει απο λέξεις όταν πρέπει να μιλήσει για τον Ουαλό άσο. “Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και υπέροχος άνθρωπος. Απαιτεί να είσαι ξεχωριστός άνθρωπος αν έχεις ακόμη την επιθυμία και την ικανότητα να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι σε τόσο υψηλό επίπεδο σε αυτή την ηλικία και σε μια θέση με πολλές απαιτήσεις” τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

“Αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να παίξω στη Γιουνάιτεντ και ήμουν τυχερός που το κατάφερα και μάλιστα για 20 χρόνια” επεσήμανε ο Γκιγκς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να προσφέρει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο Ραιαν Γκιγκς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 1990 και έκανε το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 1991. Απο τότε έχει αγωνιστεί 862 φορές και έχει πετύχει 158 γκολ. Με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 11 πρωταθλημάτων, 4 Κυπέλλων Αγγλίας, 2 Τσαμπιονς Λιγκ, 3 Λιγκ Καπ, 1 Σούπερ Καπ, 1 Διηπειρωτικού Κυπέλλου και 1 Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Πηγή: sport-fm.gr